Спільна справа — це зусилля кожного з нас на шляху до безумовної перемоги України

Спільна справа — це зусилля кожного з нас на шляху до безумовної перемоги України
Наш Фонд діє вже понад 10 років. Досить різносторонню допомогу ми надавали протягом цього часу: лікування хворих на ракові захворювання, багато допомагали на лікування дітям, підтримували талановитих дітей та долучались до організації фестивалів, надавали фінансову допомогу малозабезпеченим верствам населення та багатодітним родинам, але після 24 лютого 2022 року наш благодійний фонд був переорієнтований на допомогу Збройним Силам України, добровольчим батальйонам, лікарям, парамедикам і всім тим, хто потребує підтримки в боротьбі за свободу.
«Спільна справа» має багато планів на цей рік, але спочатку хочемо пригадати минулий. За 2023 рік ми змогли:
◽придбати й передати монокуляри, портативні зарядні станції, автомобільні РК монітори, відеокамери та інші технічні пристрої для військових;
◽замовити спеціальні військові багі й передати їх;
◽закупити військове спорядження;
◽придбати 6 автомобілів типу пікап та 1 мікроавтобус-рефрижератор для військових на гарячі напрямки;
◽профінансувати навчання майбутніх операторів БПЛА, а також оплатити ремонт пошкоджених дронів;
◽забезпечити харчовими продуктами Госпітальєрів;
◽розпочати реалізацію ініціативи «РеабіЦентр», мета якої є оновлення просторів для реабілітації при спеціалізованих медичних закладах, де є мультифункціональні команди фахівців, щоб наші військові могли якомога ефективніше пройти відновлення та повернутись до нормального життя після отриманих поранень;
◽привітати солодкими подарунками дітей зі сходу на новорічні свята.
На всі ці ініціативи вдалось закумулювати суму майже десять мільйонів гривень. Фонд має змогу функціонувати й допомагати тим, хто цього потребує завдяки особистій підтримці родини Березенків та небайдужому бізнесу, який шукає можливості бути корисним у наближенні перемоги.
Відзначимо подію, яка трапилась наприкінці року. Ми отримали значний донат від Publicis Groupe Ukraine у розмірі 350 000 тис. грн, який дозволить військовим ефективно виконувати бойові завдання.
Не зупиняємось на досягнутому. Спільна справа — це зусилля кожного з нас на шляху до безумовної перемоги України
 
Коментарі
Поки немає коментарів
Залиште свій коментар
Ім'я*
Будь ласка, оцініть цю новину:
Email
Введіть коментар*
Будь ласка, оцініть цю новину: